It burns.

Hej<3
Har tränat nu. Slutade med att jag ramlade pladask och fick brännsår på ena knäet... :/ Men jag lever så det är bara gå vidare. Ska lägga mig tidigt idag iallafall.
Ses imorrn<3

Homish.

Hellu ;)
Är hemma nu, det var inte så fridfullt i skogen som vi trodde. Det va en gubbe där som gick runt och lyssna på radio eller nåt så vi stanna inte så länge. Men vi tog lite bilder iallafall ;)
Ska försöka tömma kameran snart och då får ni massa bilder ;)
Uppdaterar mer senare
Bye<3

Mayday... Mayday!

Hjälp!!! Muffinsen vi bakar blir lila :O
LOL :D
Yummi, ses sen<3

Yummi Shummi :P

Hej :)
Nu har jag och Rebecca ätit lunch och om en stund ska vi baka, sålänge så spelar vi monopol :P Hope I´m gonna win<3
Uppdaterar säkert när vi kommer hem från picknicken ;)
Bye<3

Finally.

Nu äntligen fick jag tag i Becca och hon är på väg hit hoppas jag. Det blev även lite ändrade planer när det gäller bakningen och picknicken ;)
Vi kommer baka och ha picknick efter maten. Men det  blir säkert bra ändå, bara det inte regnar ^^
Btw, har skaffat mailkompis :) Det är en kille från Tyskland som är snart 16 år (Han skulle födas samma dag som jag men det tog tid så det blev den 16:e istället, jag fyller ju år 15:e maj)
Det är nice :)
Bye<3

It´s a wonderful day<3

God morgon<3
Har varit vaken ganska länge nu, vakna vid 8-9 nåt sånt och jag la mig vid halv ett igår så det är gött. *snark*
Idag ser det iallafall ut som om vädret tillåter en picknick :) Så nu väntar jag bara på att Becca ska svara på mina sms ;) Hon sover säkert som alla andra eller så har hon nåt helt annat för sig :P
Aja jag får väl vänta. Uppdaterar mer sen ses<3

Da plans.

Hej<3
Planerna för dom 2 dagarna framöver är såhär:
Måndag: Picknick med Becca om det är bra väder<3
Tisdag: Bio med Becca (kanske parents) vi ska se The hunger games :)
Så det blir nice :)<3 Ha de gött nu när ni är lediga och njut nu ;) Får se hur mycket jag orkar blogga eftersom jag ska ha fullt upp med att bara chilla och ha det gött ;)
Puss puss<3

YESS! och sen.... NOOO!

Hej<3
Kan ju säga att jag fick med mig en påse hem från Media Markt idag... Did you get it?<3
Fast kunde ju inte vara lycklig länge eftersom jag var tvungen att skiljas från den så fort vi köpt den. (Det är ju min födelsedagspresent så får den då)
Nu ikväll ska jag se på MM (Mästarnas Mästare) och chilla och imorrn ska jag nog va med en av bästisarna<3 Hoppas vi kommer på nåt kul att göra<3
Vad ska ni göra nu när vi har långhelg? :)
Ska fortsätta med det jag gör nu.
Bye<3
Bjuder på denna bild sålänge ;)<3

Hope so.

Hej<3
Har nyss tränat tennis, ska hänga med mina parents och handla nu. Vi ska in på Media Markt och kolla på objektiv till min kamera (teleobjektiv) önskar mig nämligen det när jag fyller år.
Måste åka nu, ses<3

Sorrysorry.

Hej<3
Sorrysorry för dålig uppdatering men det har hänt en del på sista tiden ;)
Nu idag och imorgon så är det filmdagar och vi gör egna som kortfilmer och det har varit läxor, träning och grupparbete m.m.
Hoppas att uppdateringen ska bli bättre nu men kan inte lova...
Ha det bra, ses<3
(Bilden tagen av mig)

Har egentligen inte tid.

Hej
Har egentligen ingen tid för att blogga eftersom jag måste göra ett grattiskort till min älskade mami som fyller år imorrn<3 Så ses<3

Natti Natti<3

God kväll.
Matchen gick inte så bra. (jag kola på match, spela inte) Ska snart sova.
Natti Natti<3

A friend is here :D

Hej på er!<3
Är med kompis nu, vi är hos mig och ska dra ner till träningen tillsammans sen. Träningen börjar 16.00 så det är en stund kvar ;) Nu ska vi typ va inne på datan lite tror jag men snart ska vi äta.
Bye<3

Morning.

Good morning<3
Om en stund drar jag till skolan, kort skoldag idag så det är gött. Slutar efter bamba (ca 12.15) Ska troligtvis va med en kompis idag (vi ska gå till träningen tillsammans) Vet inte vem vi ska vara hos än men det kan nog bli här. Isåfall ska jag försöka blogga när vi hämtat hennes grejer och ätit och lite så ;)
Ha en bra dag, ses sen<3

Mer än så säger jag inte...

Hej på er<3
Tänkte skriva en liten komentar om matchen jag spelade innan idag...
Första halvlek gick det rätt bra och vi klarade oss bra och så. I början av andra halvlek gick det väl hyfsat och så. MEN ju närmare slutet kom så gjorde vi fler och fler misstag och det var det dom vann på. Mer än så säger jag inte, men bra jobbat tjejer.
Nu ska jag chilla tills det är dags att sova vilket blir hyfsat tidigt idag eftersom det är skola imorrn. (Slutar tidigt så satsar på att uppdatera när jag kommer hem, kanske gör ett inställt också?)
Funderar på att fixa en bättre header snart eftersom den jag har nu är ett tema som finns på blogg.se och därför kan alla som vill ha den. Själv tycker jag det är roligare med något personligt så ska försöka fixa nåt snart ;) Själv är jag inte så bra på header/design till blogg men kan ändå hyfsat så jag får se om jag gör själv/ber en kompis/köper. Ska iallafall töma kameran snart så jag har lite mer färska bilder, både på mig själv och annat (är inte lika kul att lägga ut webcambilder)
Skriver kanske nåt mer inlägg ikväll innan jag lägger mig, tills dess får ni en naturbild jag tog för ett tag sen ;)
Bye<3

Hann slänga in detta.

Hej<3
Hann slänga in detta också ;) Ska byta om nu för vi ska snart åka ;) Ses sen<3

Fullt upp.

Hey :) Idag så ska jag spela fotbollsmatch (som igår) fast ända skillnaden är att idag är det 9-manna och jag spelar med 99/00- tjejer igår spela jag med 97/98/99- tjejer :) (Jag är 99:a) Igår vann vi så jag hoppas att turen håller i sig ;) Nu måste jag fixa lite så ses sen<3

Yoooo<3 Svea här ;)

Hejsan :) Jag skapade denna bloggen för att kunna skriva av mig och sådär. Sen om jag får massa läsare får vi väl se sen. Först och främst är detta min personliga dagbok och kallender för mina kompisar om dom undrar vad jag gör/ska göra. På mina före detta bloggar så har det alltid slutat med att jag tröttnat och lagt av och sen bara bloggat nåt inlägg och sen slutat tills jag fått för mig att skaffa ny blogg. Jag kan inte LOVA att jag har förbättrat mig inför denna bloggen men jag ska göra mitt bästa för mer kan man ju inte göra... ;)
Innan jag avslutar detta inlägg tänkte jag att om du nu kommer ny här till bloggen och börjar läsa så måste du ju veta lite om mig.
Svea som jag kallar mig här i bloggen är ju inte mitt riktiga namn utan jag heter Linnea men Svea är mitt smeknamn som jag fick pga att jag alltid har Svea-mössa när det är "säsong" och lite andra klädesplagg med märket Svea<3 (Ett av mina favvomärken) Så till slut fick jag smeknamnet Svea av mina kompisar<3
Jag är iallafall 12 år och fyller 13 i maj, mina intressen är att spela fotboll, tennis och piano och såklart att vara med kompisar och annat kul :)
Nu vet ni iallafall lite om mig och hoppas att jag inte kommer tråka ut er med tiden utan att jag får behålla alla läsare<3 (Om jag nu har några)
Kommer uppdatera mer sen^^
Nu vet ni hur jag ser ut också ;)
Bye<3

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0